Onderhoud en reparatie

Om zo lang mogelijk plezier van uw auto te hebben is goed onderhoud nodig. Na een tijdje heeft uw auto een check nodig, zeker als u de auto veel gebruikt. Pech of problemen zijn niet altijd te voorkomen maar met een grote of kleine onderhoudsbeurt blijft uw auto in perfecte conditie en kunt u met een gerust hart de weg op.

Auto onderhoud

In de uitgebreide en goed uitgeruste werkplaats wordt uw onderhoud uitgevoerd door een professionele en zeer ervaren monteur. Kwaliteit is bij ons, net als de klant het belangrijkste.

Of u nu een nieuwe, oude of klassieke auto hebt, bij ons kunt u terecht voor een kleine beurt, grote beurt en ook APK.

Auto onderhoud: kleine beurt

Bij een kleine beurt wordt er gekeken naar de meest belangrijke zaken van de auto zoals het koelvloeistofniveau, de bandenspanning en de ruitensproeiervulling. Daarnaast wordt ook de motorolie ververst alsook het oliefilter. Ook worden andere zaken naar wens geïnspecteerd.

Auto onderhoud: grote beurt

Bij een grote beurt worden alle onderdelen van de auto grondig geïnspecteerd. Een grote beurt kan ook altijd gekoppeld worden aan een APK, dit bespaart in veel gevallen kosten en daar wordt iedereen blij van natuurlijk.

arbeid, arbeider, auto

Reparatie

Ook voor reparatie aan uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Wij repareren uw auto vakkundig en grondig zodat u binnen no-time weer veilig onderweg bent in uw mooie wagen.

Daarom auto onderhoud en reparatie bij Autobedrijf de Wit

  • Grote beurt
  • Kleine beurt
  • APK
  • Aircoservice
  • Olie verversen
  • Banden wisselen (winterbanden, zomerbanden, all season)

Bel voor een afspraak of vul het contactformulier in!